جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سوپ فندق و سیب زمینی

fo3798

سوپ فندوق و سیب زمینی یک سوپ کاملا متفاوت با طعمی دلنشین است.این سوپ برای کودکان بی اشتها و لاغر شما بسیار مفید است

مواد لازم سوپ فندق و سیب زمینی: برای ۴ نفر

 

فندق۲ پیمانه
آب۴ پیمانه
 سیب زمینی ۵ عدد
 برگ بو ۲ عدد
نعنای خرد شده۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه سوپ فندق و سیب زمینی :
سیب زمینی ها را بشویید، سپس آنها را همراه با مقداری آب بگذارید تا بپزند. وقتی سیب  زمینی ها کاملا نرم شدند، آنها را با آب سرد بشویید تا بتوانید به راحتی پوست هایشان را جدا کنید. سیب زمینی های بدون پوست را داخل یک ظرف مناسب خوب له کنید.

فندق ها را به مدت یک شبانه روز خیس کرده، سپس پوست آنها را جدا کنید. فندق های بدون پوست را همراه با ۴ پیمانه آب داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا فندق و آب کاملا به خورد هم بروند و یکدست شوند، سپس آن را داخل یک قابلمه مناسب بریزید.کمی روغن، برگ بو و نعنای خرد شده را هم اضافه کنید. قابلمه را حدود ۵ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. بعد از زمان ذکر شده برگ بو را از داخل قابلمه درآورده و حرارت را خاموش کنید.

حال مخلوط فندق را به سیب زمینی های له شده اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. مخلوط را داخل مخلوط کن یا ظرف غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. مواد داخل مخلوط کن را داخل قابلمه روی حرارت بگذارید و حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا سوپ جا بیفتد، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

سوپ را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با فندق تزیین کرده و سرو کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)