جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سوپ ذرت

سوپ ذرت

با شروع شدن فصل زمستان همه به دنبال سوپ های جدید و خوش طعم هستند ما امروز قصد داریم سوپ ذرت را آموزش دهیم این سوپ مزه خیلی خوبی دارد و بسیار راحت است. برای تهیه این سوپ با ما همراه باشید

مواد لازم :
کره بی نمک : ۴ قاشق غذاخوری
پیاز سفید شیرین : نصف پیمانه
ذرت تازه : ۴ پیمانه
شکر : نصف قاشق غذاخوری
شیر : ۳-۲ پیمانه
جوز هندی  رنده شده : ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
۱  – یک ماهی تابه متوسط را بر روی اجاق گاز قرار داده و شعله اجاق را بر روی حالت متوسط رو به کم تنظیم نمایید و اقدام به آب کردن کره نمایید . پیازهای خرد شده  را بمدت ۵-۳ دقیقه در کره تفت دهید . پیازها نباید طلایی گردند . سه و نیم پیمانه ذرت را به پیازها اضافه نموده  و مقداری نمک بر روی آن بپاشید . به عقیده اسکات  در این مرحله استفاده از ادویه ها ی خوب  موجب مشخص شدن طعم ذرت می شود . ذرت ها را بمدت ۷-۵ دقیقه تفت دهید . حواستان باشد ذرت ها طلایی نگردد . حالا ۱ قاشق غذا خوری شکر را به مخلوط ذرت و پیاز اضافه نمایید .
۲ –  در یک ماهی تابه متوسط دو پیمانه از شیر را ریخته و بر روی حرارت ملایم گذاره تا شیر گرم شود . مخلوط ذرت و پیاز تفت داده شده را به شیر گرم اضافه نمایید . مخلوط فوق را بر روی حرارت گذارده تا نم نم بجوش آید . پس از پختن ذرت ها آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کاملا  خنک شود .
۳ – پس از اینکه مخلوط فوق سرد شد آن را در مخلوط کن بریزید و پوره نمایید . پوره را از یک صافی سیمی ریز رد نمایید . مایع رد شده از صافی را  در داخل ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید . جوز هندی را رنده نموده و به این مایه اضافه نمایید . برای به قوام آمدن سوپ ۱ پیمانه شیر باقی مانده را گرم نموده و کم کم به سوپ اضافه نمایید تا به غلظتی که می خواهید برسد . کمی از سوپ را چشیده و میزان نمک آن را امتحان کنید و ۱ قاشق شکر باقی مانده را اضافه نمایید . سوپ را در ظرفی که می خواهید سرو نمایید ریخته و رویش را با مقداری جوز هندی و نصف فنجان ذرت باقی مانده تزیین نمایید .

قبل از غذا یک پیاله سوپ ذرت اشتها را باز می کند .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)