جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سوپ جو و گوشت گاو

fo14

سوپ جو و گوشت گاو مخلوط بسیار مناسبی است که میتواند به بدن شما و کودکان عزیز انرژی دهد.این پیش غذا کمی سنگین میباشد و بسیار خوشمزه است.برای تهیه این سوپ با ما همراه باشید

زمان آماده کردن مواد: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۳ الی ۴ ساعت

 

 

 

مواد اولیه : برای ۸ نفر

 

 

گوشت گاو یا گوشت کبابی بره ۳۵۰ گرم
روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
کرفس خرد شده ۲/۱ پیمانه
پونه کوهی یا ریحان ۱ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه ۴/۱ قاشق سوپخوری
سیر ۲ عدد
برگ بو ۱ عدد
گوجه فرنگی خرد شده ۳۰۰ گرم
هویج پوست کنده و خرد شده ۱ پیمانه
یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده ۲/۱ پیمانه
جو زود پز ۳/۲ پیمانه

 
طرز تهیه :
ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت،پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید سپس با حرارت ملایم برای ۵/۱ ساعت بپزید ( برای گوشت بره ۴۵ دقیقه).

 

 

گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد می‌ریزیم شعله را کم کرده و می‌گذاریم تا ۱۵ دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله می‌توان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج می‌کنیم .غذا آماده سرو است.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)