جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سوپ جو و گوشت گاو

fo14

سوپ جو و گوشت گاو مخلوط بسیار مناسبی است که میتواند به بدن شما و کودکان عزیز انرژی دهد.این پیش غذا کمی سنگین میباشد و بسیار خوشمزه است.برای تهیه این سوپ با ما همراه باشید

زمان آماده کردن مواد: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۳ الی ۴ ساعت

 

 

 

مواد اولیه : برای ۸ نفر

 

 

گوشت گاو یا گوشت کبابی بره۳۵۰ گرم
روغن مایع۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده۱ عدد بزرگ
کرفس خرد شده۲/۱ پیمانه
پونه کوهی یا ریحان۱ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه۴/۱ قاشق سوپخوری
سیر۲ عدد
برگ بو۱ عدد
گوجه فرنگی خرد شده۳۰۰ گرم
هویج پوست کنده و خرد شده۱ پیمانه
یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده۲/۱ پیمانه
جو زود پز۳/۲ پیمانه

 
طرز تهیه :
ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت،پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید سپس با حرارت ملایم برای ۵/۱ ساعت بپزید ( برای گوشت بره ۴۵ دقیقه).

 

 

گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد می‌ریزیم شعله را کم کرده و می‌گذاریم تا ۱۵ دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله می‌توان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج می‌کنیم .غذا آماده سرو است.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)