افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه سوپ برنج و هویج

0970

سوپ برنج و هویج یک پیش غذای عالی و خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این سوپ بسیار مقوی و خوش طعم میباشد برای تهیه این سوپ با ما همراه باشید.

مواد لازم:
  • پلو پخته و دم کشیده: ۲ لیوان
  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای:  ۲ تا ۳ تکه کوچک
  • نمک: به میزان دلخواه
  • شیر: ۲ لیوان
  • آب: ۲ لیوان
  • هویج پخته و خرد شده: نصف لیوان

روش تهیه:ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیاز که آن را به چند قسمت تقسیم کرده‌ایم و تکه‌های فلفل دلمه‌ای داخل قابلمه‌ای گود ریخته و با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم.  به مرغ نمک و کمی زعفران اضافه می‌کنیم . آب را داخل قابلمه ریخته و مي‌گذاريم تا مرغ بپزد. در اواخر پخت مثلا نیم ساعت بعد، پلو را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تمام مواد با هم بجوشند. شیر را وقتی که تمام مواد پختند اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس خامه را اضافه کرده و وقتی گرم شد، سوپ را داخل مخلوط‌كن ريخته و  دوباره آن را داخل قابلمه ریخته و در نهایت هویج پخته و خرد شده را نیز به آن اضافه کرده و هنگام سرو گرم می‌کنیم. این سوپ با آب لیمو ترش تازه سرو می‌شود.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *