جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سوپ برنج و هویج

0970

سوپ برنج و هویج یک پیش غذای عالی و خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این سوپ بسیار مقوی و خوش طعم میباشد برای تهیه این سوپ با ما همراه باشید.

مواد لازم:
  • پلو پخته و دم کشیده: ۲ لیوان
  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای:  ۲ تا ۳ تکه کوچک
  • نمک: به میزان دلخواه
  • شیر: ۲ لیوان
  • آب: ۲ لیوان
  • هویج پخته و خرد شده: نصف لیوان

روش تهیه:ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیاز که آن را به چند قسمت تقسیم کرده‌ایم و تکه‌های فلفل دلمه‌ای داخل قابلمه‌ای گود ریخته و با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم.  به مرغ نمک و کمی زعفران اضافه می‌کنیم . آب را داخل قابلمه ریخته و مي‌گذاريم تا مرغ بپزد. در اواخر پخت مثلا نیم ساعت بعد، پلو را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تمام مواد با هم بجوشند. شیر را وقتی که تمام مواد پختند اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس خامه را اضافه کرده و وقتی گرم شد، سوپ را داخل مخلوط‌كن ريخته و  دوباره آن را داخل قابلمه ریخته و در نهایت هویج پخته و خرد شده را نیز به آن اضافه کرده و هنگام سرو گرم می‌کنیم. این سوپ با آب لیمو ترش تازه سرو می‌شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)