جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سوپ بادمجان

سوپ-بادمجان

سوپ بادمجان یکی دیگر از سوپ های خوشمزه ای است که امروز قصد داریم آن را به شما عززیزان آموزش دهیم.این سوپ بسیار راحت است و بدون شک افرادی که بادمجان را دوست دارند از این سوپ خوششان می آید

روش تهیه‌ سوپ بادمجان

 

جعفری تازه و خرده شده یک قاشق غذا خوری
روغنگیاهی ۱ قاشق غذا خوری

پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

سیر کاملاً خرد شده ۱ حبه

بادمجان خرد شده ۵۰۰ گرم

هویج خرد شده سه چهارم پیمانه

کرفس خرد شده سه چهارم پیمانه

گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم

شکر یک قاشق چای خوری

نمک یک قاشق چای خوری

فلفل نصف قاشق چای خوری

ماکارونی پیچ نصف فنجان

پنیر پارمزان رنده شده نصف فنجان

 

 

طرز تهیه بادمجان :

* روغن را در قابلمه حرارت دهید، سپس پیاز را کمی داخل آن سرخ نمایید.

* سپس گوشت را همراه با سیر داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.

* هویج و کرفس را در ظرف‌های جداگانه بپزید. سپس آن‌ها را با بادمجان و گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید.

* مقداری آب روی آن‌ها بریزید و شکر را به علاوه سایر ادویه های دلخواه از جمله نمک و فلفل اضافه نمایید.

* مواد را به هم بزنید. بعد از چند دقیقه، ماکارونی را به سایر مواد اضافه نمایید.

* زمان پختن سوپ حدودا به مدت ۱۵ دقیقه میباشد یا تا زمانی ادامه دهید که ماکارونی‌ها حسابی نرم شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)