جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سوهان عسلی

sohan

سوهان عسلی یک شیرینی خیلی خوشمزه و شیک میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این شیرینی بسیار راحت و کم دردسر میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم (برای ۴ نفر):

  • خلال بادام: ۱۵۰گرم
  • شکر: ۱۵۰گرم
  • عسل سفت: ۱۵۰گرم
  • روغن آب کرده: یک قاشق چایخوری
  • زعفران کوبیده: ۱۰۰گرم

 

روش تهیه این سوهان عسلی خوشمزه :

خلال بادام را میشوییم درصافی میریزیم وته سینی راخوب چرب می کنیم. سپس شکر و عسل و روغن را درظرف کوچکی ریخته و روی آتش می گذاریم، حرارت باید تند و یکنواخت باشد گاهی آنرا هم می زنیم تا شکر و آب طلایی شود. (نکته مهم: سوهان عسلی رانباید زیاد بهم زد زیرا با این کار روغن آن جدا خواهد شد)

وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران رادر کمی آبجوش حل می کنیم و داخل مایه می ریزیم . برای امتحان از مایه کمی گوشه سینی می ریزیم وقتی فورا” بسته شد سوهان عسلی آماده است.

حرارت راخیلی ملایم می کنیم تا حردی که سوهان عسلی فقط گرم بماند بعد از مایه باقاشق کوچک بفاصله روی سینی می ریزیم و فوری دوسه عدد خلال پسته روی آن قرار میدهیم،‌بعد از سرد شدن با کارد سوهان هارااز سینی جدا میکنیم ودرظرف درداری محفوظ نگه می داریم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)