جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه سوفله فرانسوی

اگر دوست دارید یک غذای بی نهایت خوشمزه برای کودکان خود درست کنید این سوفله را حتما امتحان کنید.بدون شک کودکان شما از این غذا خوششان خواهد امد

مواد لازم :

 

 

کره ۶۰ گرم
آرد الک شده ۶۰ گرم
تخم مرغ زرد سفیده جدا شده ۶ عدد
شیر ۰.۵ لیتر
پنیر سوراخ سوراخ شده سویسی ۲۰۰ گرم
فلفل سیاه و جوز هندی کمی
نمک اندکی

 

 

طرز تهیه :

 

 

فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید . کره را در ته یک ماهیتابه زیر اجاق با دمای کم باز می کنیم .

و در ادامه آرد را اضافه می کنیم و مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا پف کند . و نمک و ادویه ها را مانند فلفل جوز ساییده شده را همراه با همزدن به آن اضافه می کنیم تا طعم بگیرد .

ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و در با زرد تخم مرغ هم بزنید .

در یک کاسه شیشه ای سفیه تخم مرغ و اندکی نمک را خوب به هم میزنیم تا سفت شود ولی خشک نشود . مقداری از سفیده زده شده را به ظرف حاوی مخلوط قبلی اضافه می کنیم و هم می زنیم . حال کاسه حاوی مخلوط را بر روی باقی سفیده می ریزیم و به آرامی مخلوط می کنیم . یک ظرف سوفله را که چرب کرده ایم با این مخلوط پر می کنیم و سر مخلوط را با ته قاشق صاف می کنیم و آن را در قسمت وسطی فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه می پزیم . بعد از آن دمای فر را به ۱۸۰ کم می کنیم و تا ۲۵ الی ۳۰ دقیق دیگر می پزیم تا بالا امده و برشته شود .

داغ داغ بخوریید .

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید