جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سمبوسه

سمبوسه

سمبوسه یکی از غذاهای خوشمزه ای میباشد که اکثر جوان ها آن را دوست دارند.امروز قصد داریم طرز تهیه یک سمبوسه خیلی متفاوت و خوشمزه را آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

آماده سازی : ۳۰ دقیقه 
پخت : ۲۰ دقیقه 
مواد لازم برای ۵ نفر :

 

 

 سیب زمینی آبپز و نگینی شده ۴ عدد
قارچ نگینی شده  ۱ بسته
 هویج آبپز و نگینی شده  ۲ عدد
جعفری ساطوری شده ۱ بسته
پیاز بزرگ و نگینی شده ۱ عدد

طرز تهیه :
مواد بالا را جدا گانه تفت میدهیم و یک قاشق مربا خورى پودر کارى و مقدارى فلفل و نمک مى زنیم سپس همه را مخلوط میکنیم.

بعد از سرد شدن لاى نان بریده شده به طور دلخواه مى پیچیم و سرخ میکنیم.
سس سمبوسه بستگى به ذائقه خودتان دارد که تند باشد یا نه .

 

طرز تهیه سس سمبوسه:
کمى رب گوجه، فلفل قرمز، کمى شکر و کمى سرکه را باهم مخلوط می کنیم. بعضى ها هم تمرهندى را آب کرده و اضافه میکنند.

من چون نان ها کوچک بود نشد سمبوسه ها را سه گوش بپیچم .

شما می توانید از سس فلفل تند و ترش و یا سس سفید برای طعم دار کردن این غذا استفاده کنید و با عزیزانتان میل کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)