جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سس پنیر

201671010182147680a

سس پنیر را حتما در رستوران ها میل کرده اید و دوست دارید آن را یاد بگیرید. ما امروز تصمیم داریم طرز تهیه این سس بسیار خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم

آماده سازی : ۱۰ دقیقه 
پخت : ۱۰ دقیقه

 

مواد لازم :

 

 آرد ۲ قاشق غذا خوری
شیر  ۱/۴ پیمانه
 پنیر سوئیسی خرد شده  ۷۵ گرم
 پنیر چدار خرد شده  ۷۵ گرم
پنیر پارمزان رنده شده ۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل ۱/۸ قاشق چای خوری

طرز تهیه :
۱- در یک تابه کوچک ، آرد را با ۲ قاشق غذاخوری شیر به صورت یک خمیر صاف با یک همزمن مخلوط کنید به آرامی تا مخلوط شوند و بعد از یک دست و صاف شدن، شیر باقی مانده را اضافه کنید، سپس اجازه دهید تا مواد با حرارتی بیش از متوسط جوش بخورند و مداوم آن را تا زمان ضخیم شدن هم بزنید.

۲- حرارت را کم کنید و پنیر، پودر سیر، و فلفل را اضافه کنید، مخلوط را به خوبی هم بزنید تا پنیر ذوب بشود.

۳- مخلوط را از حرارت بردارید و آن را به عنوان دسر استفاده کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)