جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سس پنیر مکمل غذای سوخاری و پاستا

سس پنیر مکمل غذای سوخاری و پاستا

همه ما دوست داریم در کنار غذاهای سوخاری و پاستا یک سس خیلی خوشمزه داشته باشیم.ما امروز قصد داریم طرز تهیه یک سس خیلی خوش طعم را آموزش دهیم.برای تهیه این سس با ما همراه باشید

آموزش تهیه سس پنیر

مقدار : برای ۶ نفر
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مدت زمان آمادگی : ۲۵ دقیقه

 

 

مواد لازم  برای تهیه سس پنیر :
دو قاشق غذاخوری کره
آرد ۲ قاشق غذا خوری
شیر دو فنجان
پنیر چدار ۱۲۰ گرم
نصف قاشق چایخوری جوز هندی
نمک و فلفل

 

 

طرز تهیه سس پنیر :
۱ : کره و آرد را در ظرف ریخته و روی حرارت می گذاریم تا طلای شود و خامی آرد از بین برود.

۲ : بعد شیر را اضافه می کنیم خوب هم می زنیم تا صاف و یک دست شود.

۳ : در نهایت پنیر چدار را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم در این مرحله جوز هندی و نمک وفلفل را اضافه می کنیم.

۴ : این سس باید گرم سرو شود. سس پنیر بهترین طعم دهنده برای سبزیجات است. این سس را می توان در کنار غذاهای مثل پاستا ،مرغ سوخاری یا سرخ شده ، سیب زمینی سرخ شده و استیک به عنوان یک مکمل استفاده کرد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)