جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سریع خیارشور

fo2832

خیارشور یکی از چاشنی هایی هست که ما از آن در بیشتر غذاها و همچنین به جای ترشی میتوان از آن استفاده کرد ما امروز طرز تهیه سریع خیارشور را به شما آموزش میدهیم امیدوارم لذت کافی را در این آموزش ببرید

مواد لازم :

 

 خیار ریز و تازه ۲ کیلو
 سبزی، شامل ترخون، شوید، مرزه و جعفری۲۵۰ گرم
 سیریک بوته بزرگ
 فلفل تند۵ یا ۶ عدد
تخم گشنیزیک قاشق مرباخوری
نخود خامچند عدد برای ترد شدن خیارها
نمکیک پیمانه
آب۱۴ پیمانه
سرکهیک پیمانه


طرز تهیه :
ابتدا خیار و سبزی ها را بشویید و بگذارید آب آنها خشک شود.
دقت کنید میزان آب و نمک را حتما رعایت کنید.
آب را در قابلمه بریزید و نمک و سرکه را هم افزوده و بگذارید جوش بیاید.
با فرو کردن یک خلال دندان در خیارها، و ایجاد روزنه در خیار از پوک شدن خیار شور جلوگیری کنید.

خیار‌ها را به ترتیب در یک شیشه تمیز بریزید و لابه‌لای آنها سبزی و سیر پوست گرفته شده و فلفل بگذارید تا شیشه پر شود و در نهایت روی خیارها را سبزی بریزید و بپوشانید.
نخود و تخم گشنیز را هم بین خیارها بپاشید.
وقتی آب جوش آمد، آن را روی خیارها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و بعد از خنک شدن، حتما در جای خیلی خنک نگهداری کنید تا خیار شور شما سبز و ترد بماند و تغییر رنگ ندهد. در این روش، خیار شور به دلیل ایجاد چند سوراخ در خیارها، زودتر شور شده و آماده مصرف می‌شود.

بدین صورت شما می توانید هر ماه خیارشور تازه درست کنید و با عزیزانتان میل کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)