جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سالاد کدو حلوایی

سالاد کدو حلوایی

سالاد کدو حلوایی یکی از سالاد هایی است که زمان زیادی برای ماندن در مواد را میخواهد امروز قصد داریم این سالاد را آموزش دهیم این سالاد مزه خیلی خوب و متفاوتی را دارد

•    زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
•    زمان خواباندن در مواد: ۱ تا ۴ ساعت
•    زمان پخت: ۳۰ دقیقه

 

مواد لازم برای سالاد کدو حلوایی به تعداد ۶ نفر:

 

 آب پرتقالیک پیمانه
شیره افرا۳ قاشق غذاخوری
  پودر خردل۱٫۵ قاشق غذاخوری
  زنجبیل تازه رنده شدهیک قاشق غذاخوری
 کدوحلوایی خرد شده۶۰۰ گرم
روغن به میزان لازم
نمکنصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
روغن زیتون۱/۳ پیمانه
کاهو یا کلم۶ پیمانه
کاسنی قرمز کوچکیک عدد
پستهنصف پیمانه
بز خرد شده۸۵ گرم پنیر

طرز تهیه سالاد کدوحلوایی:
۱٫  برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.

۲٫ برش‌های کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید. چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت ۱ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تامزه‌دار شوند.

۳٫ فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

۴٫ کدوها را آبکش کنید. سپس آنها را درون قالب بچینید. قالب را به مدت ۲۶ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شوند. سپس از فر خارج کنید.

۵٫ برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقی‌مانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. به تدریج روغن اضافه کنید. دو تا ۳ قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.

۶٫ در یک کاسه بزرگ، کاهو، کاسنی فرنگی و نیمی از پسته‌ها را با هم مخلوط کنید. نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. روی آنها پسته باقی‌مانده و پنیر بز بریزید. بقیه سس را نیز اضافه کنید.

 

 

این سالاد در شب می تواند یک غذای خوب را تشکیل دهد .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)