جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه سالاد پانزانلا

سالاد پانزانلا یک سالاد بسار شیک و خوشمزهمیباشد که امروز آن را آموزش میدهیم.این پیش غذا بسیار پرطرفدار میباشد.برای آموزش آن  ادامه مطلب را مطالعه کنید

 

مواد لازم :

 

 

 

نان تست مکعبی‌شده ۳۰۰گرم
سرکه بالزامیک دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زیتون بی دانه به میزان لازم
گوجه‌فرنگی درشت خردشده ۷۰۰ گرم
خیار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک از هر کدام یک عدد
سیر یک حبه

طرز تهیه:

 

یک سالاد خوشمزه و سالم که در ایتالیا پرطرفدار است و مطمئنم که شما هم از آن خوشتان می‌آید. ابتدا نان‌ها را داخل فر می‌گذاریم تا برشته شود. در ظرف گودی تمام مواد را با هم مخلوط کرده رویش را با سلفون می‌بندیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا طعم‌ها با هم آمیخته شود.

 

 

هنگام سرو سالاد، نان‌ها را اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم و آن را با زیتون تزئین می‌کنیم.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید