جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سالاد پاستای رنگی با زیتون

20144209495920a

امروز قصد داریم یک پیش غذای خوشمزه را آموزش دهیم.کودکان این پیش غذا را خیلی دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند امیدوارم که شما  هم آن را دوست داشته باشید برای تههی این غذا با ما همراه باشید

مواد لازم برای ۴ نفر :
  • پاستاي رنگي: ۵۰۰ گرم
  • نخود تازه (نخود فرنگي): ۱۲۵ گرم
  • زيتون سياه: ۱۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌اي قرمز: ۱۰۰ گرم
مواد لازم براي سس ايتاليايي
  • روغن زيتون: يك‌دوم فنجان
  • آب ليموترش تازه: يك‌چهارم فنجان
  • سير: يك حبه
  • سس فرانسوي: به مقدار كم

روش تهیه :۱٫ پاستا را با روغن و نمك بپزيد.
۲٫نخود تازه را به‌مدت ۵ دقيقه در آب‌جوش بپزيد.
۳٫فلفل را خرد كرده و به همراه زيتون به مواد اضافه كنيد.
۴٫تمام مواد لازم براي تهيه سس ايتاليايي را در يك ظرف ريخته و خوب مخلوط كنيد تا سس آماده شود.
۵٫همه مواد بالا را در كاسه‌اي ريخته و با سس ايتاليايي به هم بزنيد و نوش جان كنيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)