امروز قصد داریم یک پیش غذای خوشمزه را آموزش دهیم.کودکان این پیش غذا را خیلی دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند امیدوارم که شما هم آن را دوست داشته باشید برای تههی این غذا با ما همراه باشید
مواد لازم برای ۴ نفر :
- پاستاي رنگي: ۵۰۰ گرم
- نخود تازه (نخود فرنگي): ۱۲۵ گرم
- زيتون سياه: ۱۰۰ گرم
- فلفل دلمهاي قرمز: ۱۰۰ گرم
مواد لازم براي سس ايتاليايي
- روغن زيتون: يكدوم فنجان
- آب ليموترش تازه: يكچهارم فنجان
- سير: يك حبه
- سس فرانسوي: به مقدار كم
روش تهیه :۱. پاستا را با روغن و نمك بپزيد.
۲.نخود تازه را بهمدت ۵ دقيقه در آبجوش بپزيد.
۳.فلفل را خرد كرده و به همراه زيتون به مواد اضافه كنيد.
۴.تمام مواد لازم براي تهيه سس ايتاليايي را در يك ظرف ريخته و خوب مخلوط كنيد تا سس آماده شود.
۵.همه مواد بالا را در كاسهاي ريخته و با سس ايتاليايي به هم بزنيد و نوش جان كنيد.
۲.نخود تازه را بهمدت ۵ دقيقه در آبجوش بپزيد.
۳.فلفل را خرد كرده و به همراه زيتون به مواد اضافه كنيد.
۴.تمام مواد لازم براي تهيه سس ايتاليايي را در يك ظرف ريخته و خوب مخلوط كنيد تا سس آماده شود.
۵.همه مواد بالا را در كاسهاي ريخته و با سس ايتاليايي به هم بزنيد و نوش جان كنيد.
امتیاز شما به این دستور پخت