جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سالاد نان و دانه های سویا

fo19

سالاد نان و دانه های سویا یک پیش غذای بسیار خوشمزه میباشد.در این غذا گوشت وجود ندارد اما کاملاً مقوی و سرشار از پروتئین است و در سس مخصوص آن از ریحان، روغن زیتون و سرکه استفاده شده است.

مدت آماده سازی:۳۰ دقیقه
مدت پخت: ۶ دقیقه

 
مواد لازم : برای ۶ نفر

 

 

پنیر فتا۴/۳ فنجان
ماست کم چربی۲/۱ فنجان
ریحان تازه خرد شده۲ قاشق غذا خوری
سیر کوچک رنده شده۱ عدد
دانه سویا تازه یا یخ زده۳۰۰ گرم
لوبیا سبز تمیز شده۶۰۰ گرم
سس بالزامیک۱ نسخه
گوجه فرنگی زرد نصف شده۲ فنجان
نان تست برشته شده۱۲ برش
برگ ریحان تازهبرای تزیین

 

 


طرز تهیه:

در یک کاسه پنیر فتا و ماست را مخلوط کنید و با استفاده از چنگال آنها را به صورت پوره در آورید. ریحان و سیر با نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و برای ۸ ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
در یک ماهی تابه ۸ فنجان آب نمک ملایم بریزد و بگذارید روی اجاق تا داغ شود، سپس لوبیا سبز و سویا را به آن اضافه کنید، حرارت را کاهش دهید، تا وقتی که پخته شوند و یا در حدود ۶ تا ۸ دقیقه آنها را بپزید، سپس خشک کنید بگذارید تا خنک شود. سس را آماده کنید.
به مخلوط دانه ها گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و نم نم نصف سس را به روی آن بریزید، هم بزنید تا مزه دار شود، ۸ دقیقه سرد کنید.
مخلوط پنیر را روی آن ریخته و برشهای نان را هم روی بشقاب ها بگذارید، باقیمانده سس را به آن اضافه کنید.

 
سس بالزامیک : در یک مخلوط کن ۴/۱ فنجان روغن زیتون، ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک، ۲ قاشق غذا خوری سرکه قرمز، ۴/۱ فنجان ریحان خرد شده را مخلوط کنید تا یکدست شود. نمک و فلفل هم به عنوان چاشنی به آن اضافه کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)