جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سالاد میگو

meygho-www.booloor.com

سالاد میگو یکی از سالاد هایی است که همه آن را دوست دارند امروز قصد داریم طرز تهیه این سالاد خوشمزه را آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم براي ۴ ليوان
  •   ميگو ريز: ۴۰۰ گرم
  •   پياز سرخ شده: ۲ قاشق غذاخوري
  •   زعفران آب كرده: ۲ قاشق غذاخوري
  •   زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري
  •   نخودفرنگي پخته شده: يك ليوان
  •   ذرت پخته شده: يك ليوان
  •   فلفل سياه: ۳ قاشق چاي‌خوري
  •   كاهو براي كنار سالاد: به ميزان لازم
  •   گوجه‌فرنگي: ۳ عدد
  •   پنير فيلا فيلا و ليموترش براي تزئين سالاد: به ميزان لازم
  •   نمك: يك قاشق چاي‌خوري

 

روش تهیه :

ابتدا ميگوها را با روغن زيتون، پياز سرخ شده، زردچوبه و نمك و فلفل سياه با حرارت زياد سرخ مي‌كنيم .دقت مي‌كنيم كه اين نوع ميگو احتياج به زمان زيادي براي پخت ندارد. نخودفرنگي و ذرت را به مواد اضافه كرده همه را با هم تفت مي‌دهيم و روي تمام مواد زعفران آب كرده مي‌ريزيم. گوجه‌فرنگي را فيله كرده، يعني آن را به ۴ قسمت مساوي تقسيم مي‌كنيم و مواد اضافي داخل آن را خارج كرده و از گوشت جداره آن استفاده مي‌كنيم.  فيله‌هاي گوجه‌فرنگي را نيز به شكل خلالي خرد كرده، درنهايت,وقتی  تمام مواد پخته شدند خلال‌هاي گوجه‌فرنگي را به مواد سالاد اضافه مي‌كنيم و از روي حرارت برمي‌داريم.  كنار ظرف‌هاي دلخواه كه من اينجا به جاي بشقاب از صدف استفاده كردم ،ليموترش و كاهو قرار داده، پنيرهاي فيلا فيلا را به شكل حلقه‌اي برش داده يا آن‌ها را با كاتر فرم مي‌دهيم حلقه ای.من در اينجا از كاتر ستاره براي اين كار استفاده كرده‌ام .آن‌ها را در اطراف ظرف چيده سپس از مواد سالاد به صورت گرم داخل ظرف مي‌ريزيم و آن را سرو مي‌كنيم. بهترين تزئین براي سرو سالاد پاشيدن فلفل سياه سابيده شده روي آن است.

 

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)