جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه سالاد میگو و پنیر

سالاد_میگو

سالاد میگو با پنیر یک پیش غذای خیلی شیک و لذیذ میباشد که امروز قصد داریم طرز تهیه آن را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:


میگو: ۲۵۰گرم
پنیر گودا: ۱۵۰گرم
گوجه فرنگی : ۲۰۰گرم
قارچ : ۲۵۰گرم
آبلیمو: مقداری
کاهو: ۲برگ
پیاز: ۲عدد
تره خرد شده : یک دوم پیمانه
سرکه : ۳ قاشق سوپخوری
شکر: ۱ قاشق سوپخوری
روغن سالاد یا روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ: ۶عدد
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم


دستور تهیه:


میگوها را بشویید. آنها را آب پز کرده و سپس در صافی بگذارید تا آب آن برود. پنیر را به صورت تکه هایی به طول ۳ سانت برش بدهید.گوجه فرنگی ها را بشویید و نصف کنید. قارچها راشسته و به صورت ورقه های نازک برش دهید وقدری آبلیمو روی آنها بریزید. کاهو را بشویید وخرد کنید. تره خردشده را هم به کاهوها اضافه کنید. برای تهیه سس ، سرکه ، نمک ، فلفل و شکر را بایکدیگر مخلوط کنید و روغن را ذره ذره به آنهااضافه کنید.
ابتدا میگو را به سس اضافه کنید و کمی بگذاریدتا سس به خورد آن برود، سپس مابقی مواد رااضافه کنید و تخم مرغهای آب پز دونیم شده رابرای تزیین روی آنها قرار دهید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید