جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سالاد میگو و پنیر

سالاد_میگو

سالاد میگو با پنیر یک پیش غذای خیلی شیک و لذیذ میباشد که امروز قصد داریم طرز تهیه آن را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:


میگو: ۲۵۰گرم
پنیر گودا: ۱۵۰گرم
گوجه فرنگی : ۲۰۰گرم
قارچ : ۲۵۰گرم
آبلیمو: مقداری
كاهو: ۲برگ
پیاز: ۲عدد
تره خرد شده : یك دوم پیمانه
سركه : ۳ قاشق سوپخوری
شكر: ۱ قاشق سوپخوری
روغن سالاد یا روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ: ۶عدد
نمك و فلفل سیاه : به میزان لازم


دستور تهیه:


میگوها را بشویید. آنها را آب پز كرده و سپس در صافی بگذارید تا آب آن برود. پنیر را به صورت تكه هایی به طول ۳ سانت برش بدهید.گوجه فرنگی ها را بشویید و نصف كنید. قارچها راشسته و به صورت ورقه های نازك برش دهید وقدری آبلیمو روی آنها بریزید. كاهو را بشویید وخرد كنید. تره خردشده را هم به كاهوها اضافه كنید. برای تهیه سس ، سركه ، نمك ، فلفل و شكر را بایكدیگر مخلوط كنید و روغن را ذره ذره به آنهااضافه كنید.
ابتدا میگو را به سس اضافه كنید و كمی بگذاریدتا سس به خورد آن برود، سپس مابقی مواد رااضافه كنید و تخم مرغهای آب پز دونیم شده رابرای تزیین روی آنها قرار دهید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)