جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه سالاد سزار مرغ

mi03

امروز قصد داریم یک سالاد خوشمزه و شیک را آموزش دهیم.نام این سالاد سزار مرغ میباشد .طعم و مزه این سالاد بسار خوب است و همه آن را دوست دارند.برای تهیه این سالاد با ما همراه باشید.

مواد لازم :
  • مغز كاهو: به ميزان لازم كه با اندازه بشقاب تناسب داشته باشد.
  • سينه مرغ: يك چهارم
  • نان باگت يا تست: چند تكه براي روي سالاد
  • سينه  مرغ: يك چهارم سينه
  • روغن زيتون: ۵/۰ قاشق غذاخوري
  • ماست كم چرب:  ۴ قاشق غذاخوري
  • سس خردل و سركه بالزاميك: به ميزان دلخواه
  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم

روش تهیه :

۱- ابتدا كاهو‌ها را خوب شسته و اجازه مي‌دهيم تا آب اضافي آن‌ها كاملا خشك شود.

۲- كاهو‌ها را به‌صورت تكه‌هاي نسبتا درشت خرد كرده و در كاسه‌اي گود با بالزاميك، خردل و ماست مخلوط مي‌كنيم. سپس آن‌ها را به داخل بشقابي كه مي‌خواهيم سالاد را با آن سرو كنيم مي‌ريزيم.

۳- نان را به تكه‌هاي كوچك كه خوردن‌شان راحت باشد تقسيم كرده و آن‌ها را تست مي‌كنيم. مي‌توانيم به نان‌هاي تست شده براي خوش طعم شدن مقداري پودر سير و ادويه‌جات اضافه كنيم.

۴- نان‌ها را روي كاهو به شكل منظم مي‌چينيم، مي‌توانيم در اين مرحله از مقداري برگ جعفري تازه براي تزئين سالاد استفاده كنيم.

۵- مرغ‌ها را به شكل انگشتي برش داده و در تابه‌اي چدني با حرارت زياد استيك مي‌كنيم و كنار سالاد قرار مي‌دهيم.

۶- در نهايت روي سالاد پودر پنير، نمك، فلفل پاشيده، روغن زيتون را روي همه مواد مي‌ريزيم و سرو مي‌كنيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید