جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سالاد تربچه و هویج

سالاد تربچه

امروز طرز تهیه یک سالاد خوشمزه و متفاوت را آموزش میدهیم.این سالاد طعم بسیار خوبی دارد و حتما دوست خواهید داشت.برای تهیه این سالاد با ما همراه باشید

مواد لازم برای سالاد تربچه و هویج :

 

 تربچه۱ دسته (حدود ۵۵۰ گرم)
 هویج۲ تا ۳ عدد
 نمک۳ قاشق چایخوری
 سرکه سیب (اختیاری)۲ قاشق چایخوری
آبلیمو۲ قاشق چایخوری
خردلسه چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازهیک چهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
کبریک و نیم قاشق غذاخوری
تن ماهی۱۱۵ گرم
برگ جعفری۲ قاشق غذاخوری
پیاز در صورت تمایل۱ عدد کوچک

 

طرز تهیه سالاد تربچه و هویج :
تربچه ها را خیلی نازک به صورت گرد خرد کنید. بعد با استفاده از یک پوست کن مخصوص سبزیجات، هویج ها را به صورت عمودی خرد کنید. دو قاشق چایخوری نمک را به سه فنجان آب یخ اضافه کرده و تربچه و هویج را برای ده دقیقه خیس کنید. بعد آبکشی کرده و خشک کنید.

در حالی که تربچه و هویج خیس میخورند، آبلیمو، سرکه، خردل، فلفل و یک قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید. اگر تمایل داشتید پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

تربچه، هویج، و کبرها را در یک کاسه بزرگ ریخته و کمی از سسی که در مرحله قبل آماده کردید روی آن بریزید. حالا سالاد را بین ۴ بشقاب تقسیم کرده و تن ماهی و جعفری را روی آن بریزید. در آخر باز هم مقداری از سس و کمی هم فلفل روی سالادها بپاشید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)