جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سالاد اندونزیایی سالادی پر کالری

47809

این یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه برای وعده غذایی شام یا در مهمانیها تولد به جای سالاد اولویه میتوانید این سالاد را استفاده کنید تا تنوع به منو غذایتان ببخشید. برای تهیه این سالاد ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم :

 

 

 

سیب زمینی۰/۵ کیلو
گوجه فرنگی۲ عدد متوسط
نخود فرنگی۲۰۰ گرم
کالباس۳۰۰ گرم
خیارشور۳۰۰ گرم
سس مایونزبه میزان لازم
گل کلم پخته شده۳۰۰ گرم
هویج پخته شده۲۵۰ گرم
کلم بروکلی پخته شده(در صورت تمایل)۳۰۰ گرم

 

 

 

 
طرز تهیه:

 

ابتدا سیب زمینی ها را پخته و به قطعات ریز خرد می كنیم. سپس تمام مواد را كه شامل گوجه فرنگی ریز شده، كالباس خرد شده و خیار شور خرد شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس كاملاً مخلوط می نمائیم. سالاد را در یخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل ۵ ساعت سالاد را مصرف می نمائیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)