جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه ساردین های شکم پر

در این پست تصمیم داریم یک غذای خوشمزه با ماهی ساردین را آموزش دهیم.اگر یک مهمانی شیک در پیش رو دارید حتما این غذا را در منوی خود جای دهید

 

مواد لازم :

 

 

جعفري خردشده ۳/۱ پيمانه
روغن زيتون ۴/۱ پيمانه
بادام پوست گرفته ۳/۱ پيمانه
كشمش سياه ۲/۱ پيمانه
خرده نان تست ۲/۱ پيمانه
پياز ۱عدد
روغن مايع ۳قاشق سوپخوري
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
ماهي ساردين ۹۰۰ گرم


طرز تهيه:

 

 

فر را روي حرارت ۴۰۰ درجه فارنهايت روشن كنيد . ساردين ها را از وسط برش داده , تميز كرده با دستمال تميزي آنها را خشك كنيد . مقداري نمك و فلفل سياه به داخل شكم و روي ماهي زده سپس روغن را در ماهيتابه بريزيد و همين كه داغ شد, خرده هاي نان را اضافه كنيد و تف بدهيد, تا طلايي شوند . پياز را به صورت نگيني خرد نموده به همراه كشمش , بادام , جعفري خرد شده نمك و فلفل به خرده هاي نان اضافه كنيد و خوب مخلوط نمائيد. شكم ساردين ها را با اين مخلوط پر كنيد. سپس ته ظرفي را چرب نموده , ساردين ها را داخل ظرف قرار داده باقي مانده مواد را روي آنها ريخته, روغن زيتون را روي ساردين ها بريزيد و به مدت ۳۰ الي ۴۰ دقيقه در فر گرم قرار دهيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)