جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

fo3823

با این کار میتوانید کودکان خود را به خوردن بادمجان تشویق کنید.این غذا ایده مناسبی برای تولد ومهمانی های شماست.برای تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید

مواد لازم برای رول بادمجان و اسپاگتی : برای ۴ نفر

 

 

بادمجان بزرگ ۲ عدد
 اسپاگتی پخته ۲ پیمانه
 سس قرمز  ۱/۲ و ۱ پیمانه
 روغن  به میزان لازم
پنیر پارمسان رنده شده ۱ پیمانه
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
ریحان خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون مقداری

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی :
بادمجان‌ها را خوب بشویید، سپس با یک چاقوی تمیز پوست روی بادمجان را بگیرید. سر بادمجان را جدا کنید. حالا بادمجان را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.

مقداری روغن داخل یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا ورقه های بادمجان را داخل تابه سرخ کنید. دقت کنید که دو طرف ورقه ها باید خوب سرخ شوند.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. در یک ظرف اسپاگتی پخته را با سس قرمز مخلوط کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

حال رول‌ها را آماده کنید، بدین صورت که روی هر کدام از تکه‌های بادمجان مقداری اسپاگتی بریزید، سپس روی آنها ۱ قاشق سوپخوری پنیر رنده شده بریزید. بادمجان‌ها را به دقت لوله کنید. به کمک خلال دندان رول ها را محکم کنید. رول ها را داخل سینی فر بچینید. مقداری پنیر روی هرکدام از رول ها بریزید. سینی را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه داخل فر قرار دهید.

بعد از آنکه رول ها را از فر درآوردید، مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید و با جعفری و ریحان تازه سرو کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)