جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه رولت گوشت

رولت گوشت

امروز قصد داریم شما را با طرز تهیه رولت گوشت آشنا کنیم این غذا یکی از غذاهایی هست که در اکثر مهمانی طبخ می شود و خیلی هم لذیذ می باشد امیدوارم از خوردن آن لذت کافی را ببرید

آماده سازی : ۱۵ دقیقه 
پخت : ۶۰ دقیقه  

مواد لازم :

 

 راسته گوساله  ۶۰۰ گرم
 هویج  ۲ عدد
 فلفل دلمه ای  ۲ عدد
رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
دارچین ۱/۲ قاشق غذا خوری

 

 

طرز تهیه :
گوشت را به ۴ تکه ۱۵۰ گرمی برش می دهیم. بطوریکه ضخامت هر تکه نیم سانت باشد.
وسط هر تکه گوشت دو تکه هویج و دو تکه فلفل دلمه خلالی می گذاریم و بصورت رول می پیچیم و با یک نخ دور تا دور آن را سفت می کنیم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود.
رولت ها را با زردچوبه و کمی فلفل در ظرفی با کره تفت می دهیم و با ۲ لیوان آب به مدت ۶۰ دقیقه می گذاریم پخته شود.
بعد از یک ساعت رب را به همراه نمک و آبلیمو به رولت ها اضافه کرده و نیم ساعت دیگر به آن اجازه پختن می دهیم.
این غذا با برنج سرو می شود.

 

نکته های این غذا:
•    فراموش نکنید که نخ رولت های گوشت را قبل سرو کردن باز کنید.
•    در صورت تمایل می توانید رولت ها را با کارد تیز  قبل از سرو کردن برش بزنید .
•    برای خوش  طعم تر شدن گوشت می توانید از ۲ حبه سیر هنگام پخت استفاده کنید.

امیدواریم که بتوانید این غذا را دقیقا شبیه به دستورالعمل ما تهیه کنید تا بتوانید از طعم واقعی آن لذت ببرید

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)