جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

رولت گوشت ایتالیایی

رولت گوشت ایتالیایی یک غذای خیلی خوشمزه و راحت میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این غذا بسیار خوشمزه و متفاوت میباشد.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید.

مواد لازم رولت گوشت ایتالیایی :

گوشت کبابی برش نازک داده شده ۶۰۰ گرم ( ۶ برش )
ریحان تازه آسیاب شده نصف فنجان
فلفل قرمز کبابی شده ۲ عدد
پنیر پیتزای پارمسان رنده شده ۴ قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه آسیاب شده ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سرکه یک چهارم فنجان
سیر ۲ حبه

 

 

طرز تهیه رولت گوشت :
برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید . گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید . برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .

دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید . به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید . یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .
میتوانید رولت ها را سرخ نکنید می توان رول های گوشت را در فر قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)