جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه رولت دارچینی

5260_803

رولت دارچینی یک شیرینی خیلی خوشمزه و راحت میباشد.اصلا گول مواد زید آن را نخورید.این شیرینی خیلی راحت است و هیچ دردسری ندارد.امیدوارم که دوست داشته باشید.

مواد لازم :

  • کره: یک‌دوم فنجان
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۲ قاشق چای‌خوری
  • شکر قهوه‌ای: یک فنجان
  • شکر سفید: یک‌دوم فنجان
  • خمیر مایه‌ترش: یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • آرد: ۴ فنجان
  • آب گرم: یک فنجان
  • خامه: دوسوم فنجان
  • تخم‌مرغ: یک‌عدد

 

روش تهیه خمیر رولت :

۱. داخل یک ظرف مایه خمیرترش و یک فنجان آرد و آب گرم را مخلوط کرده و به‌مدت ۲ ساعت داخل دمای اتاق بگذارید بماند تا حجم بگیرد.
۲. مابقی آرد را با تخم‌مرغ، یک قاشق چای‌خوری نمک و خامه، وانیل و دارچین داخل همزن به‌مدت ۷دقیقه بزنید تا نرم شود.
۳. سرعت همزن را بالا برده و خمیر به دست آمده اول را به خمیر دوم اضافه کرده و خمیر به دست آمده را به‌مدت یک ساعت در داخل دمای اتاق بگذارید استراحت کند.

روش تهیه مایع داخل رولت :

۱. روی حرارت کره، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک، شکر سفید و قهوه‌‌ای را مخلوط کرده و بگذارید تا نرم و لطیف شود.
۲.  خمیر را روی یک سطح که با آرد پوشانده‌اید به ابعاد ۴۳×۳۳ پهن کرده و بعد مایه را با قاشق به روی خمیر یکنواخت بمالید و بعد شروع به رول‌کردن خمیر کنید.
۳. رولت‌ به دست آمده را به فاصله‌های ۲ سانتی‌متری برش دهید و روی سینی با پوشش کاغذ روغنی گذاشته و در داخل فر با دمای ۱۸۰  درجه‌سانتی‌گراد به‌مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
برای تهیه سس روی رولت یک دوم فنجان پودر قند را با یک قاشق غذاخوری خامه مخلوط کرده و روی رولت‌های آماده بریزید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید