جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه دلمه کلم پیچ

6u5dauhigh640yzyb0r

شاید فکر کنید دلمه با کلم مزه شیرین و بدی را دارد اما کاملا اشتباه میکنید دلمه کلم طعم و مزه خیلی خوب و خوشمزه ای را دارد .برای تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید

مواد لازم :

  • گوشت چرخ كرده: ۵۰۰ گرم
  • پياز خرد شده: يك عدد
  • گوجه‌فرنگي ريز خرد شده: يك فنجان
  • برنج دانه بلند: يك‌سوم فنجان
  • فلفل سياه: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • برگ كلم: ۸ عدد
  • پنير سفيد نازك ورقه شده: يك‌دوم فنجان
  • سس گوجه‌فرنگي: ۴۵۰ گرم
  • شكر: يك قاشق مرباخوري
  • آب: يك‌دوم فنجان

روش تهیه :

گوشت و پياز را سرخ كنيد. سپس روغن اضافه را بگيريد و گوجه‌فرنگي، يك‌دوم فنجان آب، برنج،‌ يك‌دوم قاشق مرباخوري ارگانو و فلفل را اضافه كنيد. مخلوط را به جوش آوريد و ۲۰ دقيقه با در بسته روي حرارت كم بپزيد تا برنج نرم شود. يك‌چهارم فنجان از پنير را به مخلوط گوشت اضافه كنيد و وسط هر برگ كلم يك‌سوم فنجان از مخلوط گوشت بريزيد. از يك طرف شروع كنيد چهار وجه كلم را محكم نزديك هم آورده و بپيچيد. كلم‌هاي پيچيده را در ظرف بچينيد بقيه سس را هم بريزيد. روي ظرف را بپوشانيد و با حرارت ۳۵۰ درجه سانتيگراد ۳۵ تا ۴۰ دقيقه در فر بگذاريد تا نرم و پخته شوند.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید