جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه دلمه کلم با مرغ

6u5dauhigh640yzyb0r

دلمه ها یکی از غذاهایی است که در مهمانی ها پایه ثابت سفره ها میباشد.امروز قصد داریم طرز تهیه دلمه کلم با مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید

مواد اولیه

  • کلم۱ عدد ۱(تا ۵/۱ کیلوگرم )
  • گوشت سینه مرغ۵ /.کیلوگرم
  • سیب زمینی پخته شده۳ عدد کوچک
  • زنجبیلیک سوم قاشق چایخوری
  • قارچ ریز شده۲۵۰ گرم
  • پیازچه۵عدد

 

 

دستور پخت

 

  1. ۱

    یک قابلمه بزرگ را آب کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا آب جوش آید، ۳ قاشق غذاخوری پر نمک داخل آن ریخته و برگ های اطراف کلم را جدا کرده تا به برگ های تازه برسیم، سپس آن را با کارد تیز جدا می کنیم و داخل آب جوش حدود چند ثانیه قرار می دهیم.

  2. ۲

    سپس از داخل آب جوش آن را بیرون آورده و داخل ظرفی که محتوی آب سرد است قرار می دهیم، ورقه های برگ کلم را از داخل آب سرد بیرون آورده و روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم و روی آن را می اندازیم.

  3. ۳

    حال گوشت سینه مرغ را ریز خرد کرده و قارچ را ریز خرد می کنیم، پیازچه ها را ریز خرد کرده، سیب زمینی پخته شده را از رنده درشت رد کرده و قسمت وسط کلم را ریز خرد می کنیم، حدود یک لیوان این مواد را در ظرفی ریخته و نمک و فلفل و زنجبیل و سیر را اضافه می کنیم و با دست، مایه را مخلوط می کنیم.

  4. ۴

    مواد آماده پیچیدن است، برگهای آماده را برداشته و یک قاشق از مواد را داخل برگ کلم قرار داده و آن را می پیچیم، دلمه های پیچیده شده را در ظرف مخصوص قرار داده و داخل قابلمه ای که در آن آب است قرار می دهم و روی حرارت می گذاریم. در ظرف را بسته تا با بخار آب دلمه ها پخته شوند، پس از۲ ساعت با حرارت متوسط دلمه آماده است

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)