طرز تهیه دلمه مرغ
دلمه مرغ یکی دیگر از غذاهای خوشمزه و راحتی است که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این غذا بسیار شیک و متفاوت میباشد.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم برای برای ۴ نفر
مواد لازم | مقدار لازم |
ژامبون گوساله | ۴ ورقه ی بزرگ |
سینه ی درشت مرغ | بدون استخوان ۴ عدد |
قارچ بزرگ | ۱۲۵ گرم |
ساقه ی کرفس | ۱ عدد |
خرده نان | تازه ۱۵ گرم |
برای جلا دادن سطح دلمه ی مرغ:
مواد لازم | مقدار لازم |
سس گوجه فرنگی | ۲ قاشق سوپ خوری(۳۰ میلی لیتر) |
سس سویا | ۱ قاشق سوپ خوری(۱۵ میلی لیتر) |
روغن مایع | ۱ قاشق سوپ خوری(۱۵ میلی لیتر) |
همچنین بخوانید: طرز تهیه بال مرغ کنتاکی
طرز تهیه دلمه مرغ :
برای تهیه ی مخلفات داخل سینه ی مرغ،
قارچ و کرفس را کاملا خرد کنید و همراه با خرده ی نان تازه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
هر ورقه ی ژامبون را با پشت چاقو پهن کنید.
در پهلوی هر سینه ی مرغ شکاف بزرگی به سمت پایین ایجاد نمایید. به تدریج آن را باز کنید، به طوری که پاکت بزرگی به دست آید و مخلفات را داخل آن قرار دهید.
دور هر یک از سینه های مرغ یک لایه ژامبون بپیچید. سس گوجه فرنگی، سس سویا و روغن مایع را با هم مخلوط کنید تا برای جلا دادن دلمه ها از آن استفاده کنید. سینه های مرغ را بر روی منقل ( یا در کباب پزی که از قبل گرم شده) به مدت ۵ دقیقه کباب کنید. مقداری از مخلوط مخصوص برای جلا دادن را به روی دلمه مرغ مالیده و ۵ دقیقه زمان دهید بپزد. سینه های مرغ را برگردانده و بعد از ۵ دقیقه، با بقیه مخلوط سس گوجه فرنگی همین کار را انجام دهید.