طرز تهیه دلمه مرغ و برنج
دلمه ها انواع مختلفی دارند در این پست قصد داریم دلمه مرغ و برنج را آموزش دهیم.این دلمه طرفداران بسیار زیادی دارد و بسیار راحت است.برای آموزش این غذای خوشمزه ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
برنج | یک فنجان |
سس خردل | دو قاشق مرباخوری |
سس مایونز | نصف پیمانه |
ماست | یک فنجان |
لوبیا سبز پخته شده | یک فنجان |
پیازچه خرد شده | ۵ عدد |
اسفناج یا کاهو | چند برگ |
سینه مرغ پخته شده | نصف مرغ |
گوجه فرنگی یا فلفل دلمه | چند عدد |
نمک و فلفل | به مقدار کافی |
همچنین بخوانید: طرز تهیه آش مرغ و برنج
طرز تهیه :
برنج را شسته و سپس کته کنید و بگذارید تا دم بکشد.
سپس تابه ای را روی گاز گذاشته و کمی روغن در آن بریزید و مرغ های پخته و خرد شده را در آن تفت دهید.
داخل گوجه فرنگی و فلفل دلمه را خالی کنید. سس مایونز را با برنج بخوبی مخلوط کنید. سس خردل را با نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. حالا تمام مواد و سبزیجات را با هم مخلوط کرده و درون فلفل یا گوجه را از مواد پر کنید.
امتیاز شما به این دستور پخت