جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه دلمه مرغ و برنج

دلمه ها انواع مختلفی دارند در این پست قصد داریم دلمه مرغ و برنج را آموزش دهیم.این دلمه طرفداران بسیار زیادی دارد و بسیار راحت است.برای آموزش این غذای خوشمزه ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم :

 

 

 برنج  یک فنجان
 سس خردل  دو قاشق مرباخوری
 سس مایونز  نصف پیمانه
 ماست  یک فنجان
 لوبیا سبز پخته شده یک فنجان
پیازچه خرد شده ۵ عدد
اسفناج یا کاهو چند برگ
سینه مرغ پخته شده نصف مرغ
گوجه فرنگی یا فلفل دلمه چند عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه :

 

برنج را شسته و سپس کته کنید و بگذارید تا دم بکشد.
سپس تابه ای را روی گاز گذاشته و کمی روغن در آن بریزید و مرغ های پخته و خرد شده را در آن تفت دهید.
داخل گوجه فرنگی و فلفل دلمه را خالی کنید. سس مایونز را با برنج بخوبی مخلوط کنید. سس خردل را با نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. حالا تمام مواد و سبزیجات را با هم مخلوط کرده و درون فلفل یا گوجه را از مواد پر کنید.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید