جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر

8bdsif9se3xpgk47ymm2

دلمه مرغ یکی از غذاهایی است که نوجوان ها و جوان ها خیلی آن را دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند امیدوارم که شما هم آن را درست کنید و دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :
  • سينه مرغ نصف شده:۶ تکه
  • پنير ريكوتا: يك دوم فنجان
  • پنير موزارلا رنده شده: ۶۰ گرم
  • پنير پارمسان رنده شده: يك‌سوم فنجان
  • ريحان ساطوري: ۲ قاشق مرباخوري
  • پودر ليمو و فلفل: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • كره يا مارگارين آب‌شده: ۲ قاشق غذاخوري

روش تهیه :

با دست پوست روي سينه را در طول دنده آزاد كنيد به طوري‌كه پوست جدا نشود. پنيرها، ريحان، ارگانو و پودر ليمو را مخلوط كنيد. يك قاشق از مواد دلمه را بين فضاي پوست و سينه ريخته و سينه‌ها را در ظرفي نسوز و ديواره‌ دار بچينيد به طوري‌كه قسمت استخواني زير باشد. با برس، كره را روي دلمه‌ها بماليد و ۵۰ دقيقه با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت در فر بگذاريد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)