جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی

دلمه مرغ با قارچ و سیب زمینی

امروز قصد داریم دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی را به شما عزیزان آموزش دهیم.این غذا بسیار شیک و خوشمزه میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم برای تهیه دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی:

سیب زمینی یک کیلوگرم

سینه یا فیله مرغ ۲۵۰ گرم

قارچ ۲۰۰ گرم

پیاز داغ نصف پیمانه

فلفل دلمه ای نصف یک عدد

جعفری خرد شده ۴/۱ پیمانه

تخم مرغ سه عدد

نمک، فلفل، ادویه و آرد سـوخـاری به میزان لازم

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا و روغن به میزان لازم

 

 

طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی :

ابتدا سیب‌ زمینی‌ها را پخته، پوست کنده و رنده می‌کنیم . یک عدد تخم‌ مرغ را به همراه کمی نمک، فلفل و ادویه به سیب‌ زمینی افزوده و مواد را ورز داده و کنار می‌گذاریم.

سینه مرغ را نگینی خرد نموده و به همراه پیازداغ تفت می‌دهیم تا بپزد، سپس قارچ نگینی خرد شده و ادویه را به آن افزوده و تفت می‌دهیم. فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌ فرنگی را نیز به مواد افزوده، کاملا مواد را هم زده تا مخلوط شوند. حرارت را خاموش نموده و جعفری را به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم.

از مواد سیب‌ زمینی به اندازه یک توپ کوچک جدا کرده و در دست پهن کنید از مخلوط مرغ و قارچ در میان آن قرار دهید مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و دلمه را جمع کنید تا مواد میانی مشخص نباشد. دلمه‌ها را اول در آرد سوخاری بغلتانید. دو عدد تخم‌ مرغ را با چنگال هم زده و دلمه‌ها را در تخم‌ مرغ فرو کنید مجددا در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)