جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه دلمه فلفل با بلغور و کشمش

20155621284170a

دلمه فلفل یک غذای اصیل ایرانی میباشد و همه آن را دوست دارند امروز قصد داریم نمونه متفاوتی از این دلمه را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :
  • آب مرغ يا آب سبزي: ۴۵۰ گرم
  • هويج متوسط خردشده: يك عدد
  • پياز كوچك خردشده: يك عدد
  • بلغور: سه‌چهارم فنجان
  • كشمش يا گيلاس خشك: يك‌سوم فنجان
  • پنير موزارلا خردشده: سه‌چهارم فنجان
  • فلفل‌دلمه‌اي رنگي: ۴ عدد
  • آب: يك‌دوم فنجان
  • بادام يا گردوي خردشده تفت‌داده: ۲ قاشق غذاخوري

روش تهیه :

آب مرغ، پياز و هويج را روي حرارت به جوش آوريد، شعله را كم كنيد و بعد كشمش و بلغور را اضافه كنيد و ۵ دقيقه ديگر صبر كنيد سپس آب مخلوط را دور بريزيد. فلفل دلمه‌اي‌ها را از عرض به طوري‌كه قسمت بالا كوچك‌تر باشد نصف كنيد و تخم شان را بگيريد. پنير را با مواد مخلوط كنيد و داخل فلفل‌ها بريزيد. فلفل‌ها را در قابلمه بگذاريد و يك‌دوم فنجان آب هم بريزيد و به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و در ظرف را ببنديد. ۵ تا ۱۰ دقيقه بگذاريد تا كمي نرم شوند. مغزها را روي مواد داخل فلفل‌ها بپاشيد و سرو كنيد. (براي۲ نفر)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید