-
فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت ۱۰ دقيقه يا تا زماني كه فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ كند، حرارت ميدهيم و در هنگام سرو با بادام يا گردو تزيين ميكنيم.
مواد لازم براي چهار عدد :
هويج رنده شده | ½ پيمانه |
پياز خرد شده | ¼ پيمانه |
بلغور | ¾ پيمانه |
كشمش پلويي | ۳/۱ پيمانه |
فلفل دلمه اي | كوچك ۴ عدد يا ۲ عدد بزرگ |
پنير موتزارلا رنده شده | ¾ پيمانه |
آب | ½ پيمانه |
خلال بادام يا گردوي خرد شده برشته | ۲ قاشق سوپ خوري |
۲ ليوان(۴۰۰ ميلي ليتر) آب كه با تعداد كافي قرص عصاره سبزيجات يا مرغ مخلوط شده باشد .
طرز تهیه :
۱. عصاره سبزيجات يا مرغ، هويج و پياز را در يك قابلمه بزرگ ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا به جوش آمده، سپس حرارت را كم ميكنيم تا به مدت ۵ دقيقه بپزد. بلغور و كشمش را اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برميداريم. درب آنرا بسته و به مدت ۵ دقيقه كنار ميگذاريم.
۲. در اين فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا كرده و داخل آنرا خالي ميكنيم.
۳. پنير رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه ميكنيم و مخلوط را به طور مساوي داخل فلفلها ميريزيم. فلفلها را داخل يك قابلمه مناسب قرار داده، ½ پيمانه آب را اضافه كرده و ميگذاريم بجوشد و سپس حرارت را كم ميكنيم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت ۱۰ دقيقه يا تا زماني كه فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ كند، حرارت ميدهيم و در هنگام سرو با بادام يا گردو تزيين ميكنيم.