جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه دلمه رژیمی سبزیجات

1

 

  • فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت ۱۰ دقيقه يا تا زماني كه فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ كند، حرارت ميدهيم و در هنگام سرو با بادام يا گردو تزيين ميكنيم.

 

مواد لازم براي چهار عدد :

 هويج رنده شده  ½ پيمانه
 پياز خرد شده  ¼ پيمانه
 بلغور  ¾ پيمانه
 كشمش پلويي  ۳/۱ پيمانه
 فلفل دلمه اي كوچك ۴ عدد يا ۲ عدد بزرگ
پنير موتزارلا رنده شده ¾ پيمانه
 آب ½ پيمانه
خلال بادام يا گردوي خرد شده برشته ۲ قاشق سوپ خوري

۲ ليوان(۴۰۰ ميلي ليتر) آب كه با تعداد كافي قرص عصاره سبزيجات يا مرغ مخلوط شده باشد .
طرز تهیه :
۱٫ عصاره سبزيجات يا مرغ، هويج و پياز را در يك قابلمه بزرگ ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا به جوش آمده، سپس حرارت را كم ميكنيم تا به مدت ۵ دقيقه بپزد. بلغور و كشمش را اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برميداريم. درب آنرا بسته و به مدت ۵ دقيقه كنار ميگذاريم.

 

۲٫ در اين فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا كرده و داخل آنرا خالي ميكنيم.

 

۳٫ پنير رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه ميكنيم و مخلوط را به طور مساوي داخل فلفلها ميريزيم. فلفلها را داخل يك قابلمه مناسب قرار داده، ½ پيمانه آب را اضافه كرده و ميگذاريم بجوشد و سپس حرارت را كم ميكنيم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت ۱۰ دقيقه يا تا زماني كه فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ كند، حرارت ميدهيم و در هنگام سرو با بادام يا گردو تزيين ميكنيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید