جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال

در این پست تصمیم داریم یک دسر عالی با پرتقال را به شما عزیزان آموزش دهیم.این دسر بسیار خوشرنگ و خوشمزه میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

 

این دستور برای ۶ – ۵ نفر كافی است.

 

 

 

زرده تخم‌مرغ۴ عدد
شكریك و یك چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم)
وانیلیك چهارم قاشق چایخوری
آب پرتقال۵ پیمانه (۳۸۰ گرم)
خامه پاستوریزهیك پیمانه (۲۰۰ گرم)
ورق ژلاتین ضخیم۴ ورق
رنده پوست پرتقالنصف قاشق چایخوری

 

 

 

طرز تهیه:

 

 

زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن می‌زنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال اضافه كنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه كنید. مایه كاملاً صاف و یكدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت كه كرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال كافی نباشد دسر شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور ۴ ساعت ماندن در یخچال معمولا كافی است.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)