جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال

در این پست تصمیم داریم یک دسر عالی با پرتقال را به شما عزیزان آموزش دهیم.این دسر بسیار خوشرنگ و خوشمزه میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

 

این دستور برای ۶ – ۵ نفر کافی است.

 

 

 

زرده تخم‌مرغ ۴ عدد
شکر یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم)
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آب پرتقال ۵ پیمانه (۳۸۰ گرم)
خامه پاستوریزه یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
ورق ژلاتین ضخیم ۴ ورق
رنده پوست پرتقال نصف قاشق چایخوری

 

 

 

طرز تهیه:

 

 

زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می‌زنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط کرده و شکر را به آب پرتقال اضافه کنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید. مایه کاملاً صاف و یکدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت که کرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال کافی نباشد دسر شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور ۴ ساعت ماندن در یخچال معمولا کافی است.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید