طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال
در این پست تصمیم داریم یک دسر عالی با پرتقال را به شما عزیزان آموزش دهیم.این دسر بسیار خوشرنگ و خوشمزه میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
این دستور برای ۶ – ۵ نفر كافی است.
زرده تخممرغ | ۴ عدد |
شكر | یك و یك چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم) |
وانیل | یك چهارم قاشق چایخوری |
آب پرتقال | ۵ پیمانه (۳۸۰ گرم) |
خامه پاستوریزه | یك پیمانه (۲۰۰ گرم) |
ورق ژلاتین ضخیم | ۴ ورق |
رنده پوست پرتقال | نصف قاشق چایخوری |
همچنین بخوانید: طرز تهیه شیرینی فندق و شکلات
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن میزنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال اضافه كنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه كنید. مایه كاملاً صاف و یكدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت كه كرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال كافی نباشد دسر شما خودش را نمیگیرد. برای این منظور ۴ ساعت ماندن در یخچال معمولا كافی است.