جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه دسر ترایفل

اگر قصد دارید یک دسر زیبا و خوشمزه درست کنید پیشنهاد میکنم این دسر را حتما امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.این دسر بسیار پرطرفدار میباشد

 

مواد اولیه :

 

 

کیک اسفنجی ۲۰۰ گرم
ژله توت‌فرنگی و آناناس از هر کدام ۱۰۰ گرم
کرم وانیلی ۲۰۰ گرم
توت‌فرنگی تازه ۳۰۰ گرم

 

 

مواد لازم کرم وانیلی:

 

شیر نصف پیمانه
تخم‌مرغ ۳ عدد
خامه فرم گرفته ۱۵۰ گرم
آرد نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
پودر قند ۱۵۰ گرم

 

 

طرز تهیه ترایفل:

 

توت‌فرنگی‌ها را شسته و خشک کنید. کیک اسفنجی را به صورت مکعب‌های کوچک برش دهید. ژله توت‌فرنگی و آناناس را هم شکل مکعب خرد کنید. برای هر نفر یک لیوان در نظر گرفته و به کمک قیف انتهای لیوان‌ها را کرم ریخته و به ترتیب کیک، توت‌فرنگی، ژله و دوباره کرم اضافه کنید تا لیوان پر شود در نهایت با کمک قیف با کرم روی ترایفل را شکوفه زده و یک توت‌فرنگی روی آن قرار می‌دهیم.

 

طرز تهیه کرم وانیلی:

 

ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده و زرده را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا کشدار و سفید شود. (سه دقیقه). آرد ذرت را در شیر حل کرده و مخلوط زرده را نیز به آن اضافه کنید. مایه را داخل ظرف مناسبی که بهتر است لعابی باشد ریخته و روی حرارت ملایم با قاشق شروع به هم زدن کنید تا غلیظ شود. کرم را از روی حرارت برداشته و صبر کنید کمی خنک شود. سفیده تخم‌مرغ را در کاسه‌ای با همزن برقی بزنید تا خشک و سفید شود و به کمک لیسک سفیده را به کرم اضافه کنید و دوباره روی حرارت گذاشته هم زده تا غلیظ شود. کرم را پس از غلیظ شدن از روی حرارت برداشته، وانیل را اضافه کرده و صبر کنید تا کاملا خنک شود خامه را به کرم افزوده و مخلوط نمایید. این کرم به تنهایی دسر لذیذی می‌باشد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید