اگر از خورشت های تکراری خسته شده اید حتما خوشت گوجه سبز را امتحان کنید مخصوصا افرادی که به کمی ترشی علاقه دارند.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید
مواد لازم برای خورش گوجه سبز و مرغ :
مرغ ران و سینه | ۶۰۰ گرم |
پیاز | یک عدد |
سیر | ۲ تا ۳ حبه |
گوجه سبز | ۵۰۰ گرم |
شوید ریز خرد شده | نیم کیلو |
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن | به میزان لازم |
زعفران آب کرده | یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه خورش گوجه سبز و مرغ :
ابتدا مرغها را بشویید و خشک کنید و در ماهیتابه سرخ کنید.
شوید را خرد نمایید.
پیاز را هم نگینی کرده و در همان روغن سرخ کنید و در ادامه شوید و سیر رنده شده را اضافه کرده و همه را تفت داده و با دو لیوان آب بگذارید تا پخته شوند.
در ۱۵ دقیقه آخر پخت، گوجه سبزها را به خورش افزوده و نمک و فلفل و زعفران را هم اضافه کرده و بگذارید خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.
چنانچه بخواهید، طعم خورش ملس باشد، ۳ قاشق شکر به آن بیفزایید. این خورش خوشمزه را با پلو زعفرانی میل نمایید.
امتیاز شما به این دستور پخت