افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی

خورشت کرفس

خورشت کرفس یکی از خورشت های اصیل ایرانی میباشد که با قرمه سبزی رقابت تنگاتنگی دارند.امروز قصد داریم طرز تهیه این خورشت خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم

 

پیاز                                                                 ۲ عدد

گوشت خورشتی                                               ۳۰۰ گرم

کرفس                                                            ۵۰۰ گرم

برگ کرفس                                                      ۱۰۰ گرم

لیموعمانی                                                       ۳ عدد

نعناع تازه                                                        ۲۰ گرم

جعفری تازه                                                     ۸۰ گرم

رب گوجه فرنگی                                           ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل                                                    مقدار لازم

 

 

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت

طرز تهیه

کرفس ها را بشوئید سپس به اندازه های دلخواه و یک اندازه خرد کنید ( بهتر است کرفس ها قد یک بند انگشت خرد شوند ).

برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ساطوری کنید ( ریز خرد کنید ) سپس برگ کرفس ، نعنا و جعفری را درون مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.

پیازها را ریز خرد کنید سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شود ، گوشت های خورشتی را به تکه های دلخواه برش بزنید سپس به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید ؛ پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی و کرفس های خرد شده را اضافه کنید سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.

در اواسط پخت گوشت لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل گوشت بریزید ، پس از پختن گوشت میتوانید سبزی های سرخ شده را اضافه کنید ، با حرارت ملایم ۳۰ – ۴۰ دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد ؛ پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و روی آن ۲ قاشق غذاخوری روغن داغ بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.

 

نکته ها :

چنانچه در اندازه گیری سبزی ها مشکل دارید به این صورت عمل کنید : مقدار برگ کرفس ( ریز خرد شده ) ۵ قاشق غذاخوری ، مقدار نعنا ( ریز خرد شده ) ۱ قاشق غذاخوری و جعفری ( ریز خرد شده ) نیز ۴ قاشق غذاخوری میباشد.

میتوانید بجای لیموعمانی از ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید ، اگر نعنا و جعفری ندارید میتوانید به همان مقدار از برگ کرفس استفاده کنید ، در صورت تمایل بجای گوشت قرمز ( گاو و گوسفند ) میتوانید از گوشت سفید ( مرغ و بوقلمون ) هم استفاده کنید.

 

دوستان برای ترش کردن خورش می توانید هم از آبغور و هم لیموعمانی استفاده کنید .


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *