جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه خورشت ونوشک

خورشت ونوشک

امروز روش درست کردن خورشت ونوشک  یا بنه شیرازی را برای شما دوستانی که می خواهید تنوع غذای در برنامه غذایتان ایجاد کنید را بیان می کنیم .امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم برای هر نفر :

 

گوشت قیمه مرغ یا گوساله  ۸۰ الی ۱۰۰ گرم
ونوشک  نصف لیوان
گوجه فرنگی  ۱ عدد
زعفران دم کرده  به میزان لازم
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد

طرز تهیه :

 

گوشت قیمه را با پیاز خرد شده و روغن و زردچوبه کمی تفت دهید بعد آب اضافه کنید .در صورت استفاده از مرغ ، ونوشک را بلافاصله به گوشت اضافه کنید تا با هم بپزند اما در مورد گوشت گوساله ، ونوشک را در اواسط پخت اضافه کنید.گوجه فرنگی را در آب جوش انداخته و پوست گوجه فرنگی و دانه های آن را جدا کرده و به قطعات حبه قندی خرد کنید . زمانی که گوشت و ونوشک پخته شدند گوجه فرنگی و فلفل سیاه و نمک و زعفران اضافه کنید چند دقیقه که جوشید شعله را خاموش کنید .در صورت تمایل میتوانید کمی رب گوجه فرنگی به خورش هم اضافه کنید .
ونوشک گیاهی هست با خواص بی شمار .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)