جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه خورشت هویج و پسته

2016710540478170a

خورشت هویج و پسته یکی دیگر از خورشت های عالی وخوشمزه ای میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این خورشت مخصوص شهر دامغان میباشد

مواد لازم برای خورش هویج و پسته :

 

 

هویج۵۰۰ گرم
 روغن مایعبه میزان لازم
 سینه مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
 پیاز داغ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه دلخواه
شکر۲ قاشق غذاخوری
آبغورهنصف لیوان
برنج۶۰۰ گرم
روغن حیوانی۱ قاشق غذاخوری
خلال پستهبه دلخواه

طرز تهیه خورش هویج و پسته :
هویج ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سینه مرغ را به اندازه خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آبغوره را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن می توانید از خلال پسته استفاده کنید. برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید.

 

 

نکته برای پخت خورش هویج و پسته :
۱. این غذا، مخصوص شهر دامغان است.
۲. این غذا را با گوشت هم می توان پخت.

 

 

دستور شماره دو
مواد لازم برای خورش هویج و پسته :

 

 

هویج ۵۰۰ گرم
 سینه مرغ ۵۰۰ گرم
 پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری
 زعفران دم کرده۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه مقدار کافی
شکر۲ قاشق غذاخوری
آب غورهنصف لیوان
روغن حیوانی۱ قاشق غذاخوری
خلال پستهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش هویج و پسته:
هویج ها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم سینه مرغ را خرد می کنیم و همراه با پیاز سرخ می کنیم و هویج، زعفران نمک و فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه می کنیم بعد از آماده شدن خورش از خلال پسته برای تزیین آن استفاده می کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)