جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه خورشت فسنجان با رب ازگیل

fo3626

اگر تا به حال فسنجان را با رب ازگیل امتحان نکرده اید پیشنهاد میکنم حتما درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید

مواد لازم برای خورش فسنجان با رب ازگیل:

 

 

 رب ازگیل  یک پیمانه
 گردوی چرخ شده یک و نیم پیمانه
 گوشت بوقلمون چرخ شده ۵۰۰ گرم
 پیاز رنده شده  دو عدد
زعفران و نمک و فلفل و شکر به میزان لازم
آلو خورشی ۱۰ عدد

طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل :
پیاز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوی چرخ شده اضافه می‌کنیم و آن را هم کمی تفت می‌دهیم. رب را اضافه کرده و مقداری آب ریخته و می‌گذاریم کاملا به روغن بیفتد. وقتی که خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پیاز رنده شده، نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به صورت قلقلی یا توپی در آورده، سرخ می‌کنیم و درون خورش می‌ریزیم. نیم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه می‌کنیم.

 

 

نکته برای پخت خورش فسنجان :
توجه داشته باشید رب ازگیل تقریبا شیرین است اگر تمایل به خورش شیرین ندارید مقداری آبلیمو استفاده کنید. برای به روغن افتادن بیشتر خورش هر از چند گاهی به آن خرده‌های یخ اضافه کنید تا کاملا به روغن بیفتد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)