جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه خورشت سیب زمینی با گوجه فرنگی

خورشت سیب زمینی با گوجه فرنگی

امروز قصد داریم خورشت سیب زمینی با گوجه فرنگی را آموزش دهیم این غذا مخصوص کرمانشاه میباشد و این مقدار مواد مخصوص چهار نفر میباشد.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم جهت تهیه خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی  :

 

 گوشت ماهیچه ۴۰۰ گرم
 سیب زمینی متوسط ۵ عدد
 گوجه فرنگی ریز و یکدست  ۵-۶ عدد
 غوره ۱/۲ پیمانه
 پیاز متوسط  ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
 نمک و فلفل، زردچوبه  به میزان لازم

طرز تهیه :
خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی با غوره تازه، غذای مخصوص خطه سرسبز کرمانشاه است.
ابتدا پیاز را ریز خرد کنید.
در قابلمه مورد نظر برای پخت، روغن بریزید و پیاز را تفت بدهید.

۱ قاشق چایخوری به آن زردچوبه اضافه کنید.
یک تفت بدهید و یک قاشق از آن را بردارید و کنار بگذارید.

گوشتهای تکه شده را به باقی پیاز اضافه کنید.
کمی تفت بدهید تا آب گوشت تمام شود و رب گوجه را هم اضافه کرده وتفت دهید.

بعد ۲ لیوان آب جوش به گوشت اضافه کنید و حرارت را مناسب کرده در قابلمه را بگذارید تا بپزد.
حالا سیب زمینی را خلال کرده و در روغن سرخ کنید.

بعد شعله را کم کرده برای اینکه روغن به بیرون نریزد.
گوجه فرنگی ها را هم درسته سرخ کرده و غوره را هم اضافه کنید وتفت مختصری بدهید.

اگر اول  کار رب گوجه را فراموش کردید که تفت بدید حالا میتوانید گوشت که کاملا پخت نمک آنر اندازه کنید و گوجه و غوره را به گوشت اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بپزد.
( پیاز داغی که نگه داشته بودید حالا اضافه کنید چون در آخر کار وقتی به خورش پباز داغ اضافه میکنید خیلی خورش خوشبو میشود.)

ولی له نشود. بعد موقع کشیدن خورش، سیب زمینی را اضافه کنید و خورش را در ظرف مورد نظر برای سرو بکشید.

اگر گوجه فرنگی خیلی ترش نیست شما می توانید از غوره در این غذا استفاده کنید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)