خورشت بامیه یکی از خورشت هایی است با خواص بسیار که کمتر در منزل ایرانی ها درست میشود.این خورشت در خوزستان طرفداران بیشتری را دارد.برای تهیه این خورشت ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم : برای ۶ نفر
بامیه | ۱ کیلو |
گوشت | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
رب | ۴ قاشق غذا خوری |
آبلیمو یا قوره | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه :
پیاز را سرخ میکنیم، گوشت را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. بعد در قابلمه را گذاشته تا گوشت خودش خوب بپزد. در ظرف جداگانه بامیه ها را با روغن و آبلیمو یا قوره و رب تفت میدهیم ، بعد از اینکه گوشت پخت به مخلوط گوشتمان اضافه میکنیم . نمک آنرا اندازه کرده، نیم ساعت بعد خورشت شما جا افتاده و آماده است.
امتیاز شما به این دستور پخت