جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه خورشت آلو و قیسی

fo3679

اگر از خوردن خورشت های تکراری خسته شده اید و دوست دارید خورشت های جدید را تجربه کنید پیشنهاد میکنم حتما این خورشت را امتحان کنید.

مواد لازم براي ۲ نفر :

 

 گوشت گوسفندی۳۰۰ گرم
 آلو خورشی ۸ عدد
 قیسی۸ عدد
 پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
زعفران آب کرده۲ قاشق سوپخوری
زرشک۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه خورش آلو و قیسی:
ابتدا در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز داغ را همراه با گوشتی که به‌صورت قیمه‌ای خرد کرده‌اید اضافه کنید. گوشت را کمی تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند. مقداری آب اضافه کنید، حرارت را زیاد کرده و صبر کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.

آلوها را بشویید و آنها را در مقداری آب به مدت ۱ ساعت خیس کنید. زرشک را هم بشویید و در سبدی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود. قیسی را هم بعد از شست‌وشو در یک سبد بریزید تا خشک شوند.

وقتی گوشت پخت، آلو را همراه با قیسی و زرشک به گوشت اضافه کنید. ۲۰ دقیقه برای پخت مواد کافی است. مقداری نمک و فلفل هم به خورش بزنید.

وقتی خورش آماده شد، حرارت را خاموش کنید. در این زمان زعفران را اضافه کرده و آن را با مواد خوب مخلوط کنید، سپس خورش را با برنج سرو کنید.

 

 

فوت و فن :
آب خورش باید از مواد کمتر باشد تا خورش کاملا جا بیفتد. اگر خورش شیرین شد، می‌توانید کمی آبلیموی تازه به آن اضافه کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)