جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

5262_658

خورشت آلو اسفناج یکی از خورشت هایی است که همه ایرانی ها ان را دوست دارند امروز قصد داریم یک خورشت خوشمزه و عالی را به شما عزیزان آموزش دهیم.با ما همراه باشید.

مواد لازم براي ۴ نفر:
  • مرغ: يك عدد يا ۱۶ عدد فيله
  • اسفناج پخته شده: ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم
  • آلو خورشي: ۳۰۰ گرم
  • پياز متوسط: يك عدد
  • روغن مايع:به ميزان لازم
  • شكر:به ميزان دلخواه
  • آب ليموترش تازه:به ميزان لازم

روش تهیه :

۱٫ ابتدا پياز را نگيني خرد كرده و نيمي از پياز را به همراه مرغ‌ها و كمي روغن تفت داده و اجازه مي‌دهيم كه آبش تبخير و سرخ شود. آلوها را به همراه كمي شكر جداگانه مي‌پزيم.
۲٫ اسفناج پخته شده را نيز با نيم ديگري از پياز سرخ مي‌كنيم و به ميزان دلخواه به آن نمك اضافه مي‌كنيم تا عطر خوش آن متصاعد شود.
۳٫  سپس اسفناج، مرغ و آلو را با هم داخل قابلمه‌اي بزرگ ريخته و مقداري به مواد آب اضافه مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم تا خورش كمي بجوشد و جا بيفتد. در نهايت به ميزان دلخواه به خورش آب‌ليمو و شكر اضافه مي‌كنيم اما ميزان شكر اين خورش بايد خيلي كم باشد تا از شيرين شدن آن جلوگيري كند.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید