افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

5262_658

خورشت آلو اسفناج یکی از خورشت هایی است که همه ایرانی ها ان را دوست دارند امروز قصد داریم یک خورشت خوشمزه و عالی را به شما عزیزان آموزش دهیم.با ما همراه باشید.

مواد لازم براي ۴ نفر:
  • مرغ: يك عدد يا ۱۶ عدد فيله
  • اسفناج پخته شده: ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم
  • آلو خورشي: ۳۰۰ گرم
  • پياز متوسط: يك عدد
  • روغن مايع:به ميزان لازم
  • شكر:به ميزان دلخواه
  • آب ليموترش تازه:به ميزان لازم

روش تهیه :

۱. ابتدا پياز را نگيني خرد كرده و نيمي از پياز را به همراه مرغ‌ها و كمي روغن تفت داده و اجازه مي‌دهيم كه آبش تبخير و سرخ شود. آلوها را به همراه كمي شكر جداگانه مي‌پزيم.
۲. اسفناج پخته شده را نيز با نيم ديگري از پياز سرخ مي‌كنيم و به ميزان دلخواه به آن نمك اضافه مي‌كنيم تا عطر خوش آن متصاعد شود.
۳.  سپس اسفناج، مرغ و آلو را با هم داخل قابلمه‌اي بزرگ ريخته و مقداري به مواد آب اضافه مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم تا خورش كمي بجوشد و جا بيفتد. در نهايت به ميزان دلخواه به خورش آب‌ليمو و شكر اضافه مي‌كنيم اما ميزان شكر اين خورش بايد خيلي كم باشد تا از شيرين شدن آن جلوگيري كند.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *