در این مطلب طرز تهیه خوراک گوشتی رو قرار میدهیم که بیشتر باب هست و البته که ترفند خیلی خاصی هم نداره. تنها نکته ای که میشود گفت مقدار مواد اولیه و حوصله به خرج دادن است که میتواند در پخت این غذای خوشمزه و مجلسی تاثیر گذار باشد
مواد اولیه
- گوشت گوسفند
- پیاز
- آب
- رب گوجه
- روغن و نمک و فلفل و زردچوبه
- زعفران
دستور پخت
- ۱
مثل همه خورشت هایی که با گوشت تهیه میشن ابتدا باید پیاز رو خرد کنیم و با مقداری زردچوبه تفت بدیم.
- ۲
خیلی ها پیاز رو کاملا سرخ میکنن ولی من معمولا کمی که رنگ پیاز عوض شد گوشت رو اضافه میکنم. به نظرم اینطوری باعث لعاب و غلظت خورشت میشه و طعم بهتری هم داره. در قیمه هم همین مساله صدق میکنه.
- ۳
بعد از اینکه گوشت رو با کمی فلفل تفت دادیم ۵ لیوان آب سماور ولرم رو بهش اضافه میکنیم و درش رو میذاریم.
- ۴
بعد از اضافه کردن رب هم بذارید نیم ساعتیروی حرارت ملایم باشه. به همین سادگی خوراک گوشت بسیار لذیذی خواهید داشت.