خوراک تره فرنگی را میتوان هم به صورت شام سرو کرد و هم به صورت پیش غذا میل کرد.امروز تصمیم داریم طرز تهیه این پیش غذای خوشمزه را آموزش دهیم .امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم:
تره فرنگی ۲ بوته
هویج ۱ عدد
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
سینه مرغ نصف ۱ عدد
آب مرغ ۱ لیوان
خامه ۱۰۰گرم
پنیر پارمیزان ۵۰گرم
جعفری خرد شده ۱ قاشق
زعفران غلیظ ۱ قاشق
کره ۱ قاشق
نمک و فلفل و زیره
طرز تهیه:
سینه را مکعبی خرد میکنیم و با کره تفت میدهیم سپس به ترتیب هویج بعد تره فرنگی بعد سیب زمینی (همه رااندازه سینه خرد میکنیم) و نمک و فلفل و زعفران و زیره را اضافه میکنیم بعد از کمی تفت آب مرغ را ریخته با حرارت ملایم میپزیم خامه را در محیط قرار میدهیم تا سردیش از بین برود بعد از پخت غذا با کمی از آب غذا خامه را هم دما با غذا میکنیم و به غذا اضافه میکنیم مراقب باشید خامه نبرد و غذا جا بیفتد در انتها پنیر را ریخته در ظرف سرو میریزیم با جعفری تزیین میکنیم و سرو میکنیم