جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر

خاگینه گل نیلوفر یکی از دسرهای است که در این پست قصد داریم آموزش دهیم.این شیرینی به فر نیاز نداردو به راحتی میتوانید آن را در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

 

 

 

تخم‌ مرغدو عدد
وانیل۱ قاشق مرباخوري
ماستپيمانه (۱۹۰ گرم)
بيكينگ پودر۱ قاشق سوپخوري (۱۰ گرم)
روغن مايع۱ پيمانه (۷۰ گرم)
آردبه ميزان لازم

 
مواد لازم براي تهيه شربت:

 

 

آبيک پيمانه
شکردو پيمانه
آب ليمويک قاشق سوپخوري
زعفران دم كردهيک قاشق سوپخوري

 

 

طرز تهيه:

 

 

 

تخم‌مرغ و وانيل را با چنگال بزنيد. ماست و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط كنيد و به تخم‌مرغ‌ها بيفزائيد. روغن مايع را داخل مواد بريزيد. در مرحله آخر آرد را به تدريج اضافه كرده تا حدي كه خمير به دست نچسبد و نرم و لطيف شود، سپس روي خمير را با پارچه پوشانده به مدت يك ساعت در جايي نسبتا گرم قرار دهيد.

 

خمير را به ضخامت سه تا چهار ميلي‌متر باز كرده و با قالب‌زني گرد در سه سايز بزرگ، متوسط و كوچك قالب بزنيد. روي خمير با چاقو، شش يا چهار برش ايجاد و وسط خمير را مرطوب كنيد. سه عدد خمير را از بزرگ به كوچك روي هم قرار دهيد و مركز آنها را كمي فشار دهيد. دوباره ۱۵ دقيقه استراحت دهيد. روغن مايع را درظرف مناسبي ريخته روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود. خميرها را در روغن ريخته تا سرخ شود.

 

براي تهيه شربت خاگينه:
آب و شكر را روي حرارت قرار دهيد تا شكر آب شود، بعد از يكي‌دو جوش، آب ليمو‌ و زعفران را اضافه كنيد و از روي حرارت برداريد. شربت داغ را روي خاگينه‌هاي نيمه‌گرم بريزيد.

 

براي تزئين روي خاگينه، پودر يا خلال پسته بپاشيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)