جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه حلیم گندم

%d8%b9%da%a9%d8%b3-%d8%aa%d8%b2%db%8c%db%8c%d9%86-%d8%ad%d9%84%db%8c%d9%85-%d8%a8%d8%a7%d8%af%d9%85%d8%ac%d8%a7%d9%86-%da%af%d9%86%d8%af%d9%85-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%da%af%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d9%86%d8%b0

حلیم گندم بسیار خوشمزه و پرطرفدار و پر کالری میباشد.حلیم را معمولا در وعده صبحانه میل میکنند و یا برای نذری ها و در ماه مبارک رمضان درست میکنند .امروز تصمیم داریم یک حلیم بسیار خوشمزه را آموزش دهیم

مواد لازم : برای ۱۲ نفر

گندم ۱ کیلو
پیاز ۳ عدد
فلفل به مقدار کافی
گوشت ۱ کیلو
نمک به مقدار کافی

طرز تهیه :

مهمترین نکته در پخت حلیم طول مدت پخت و حرارت کم است . گوشت وپیاز را می گذاریم کاملا بپزند . گندم را قبلا خیس می کنیم . سپس با آب و نمک می جوشانیم . پس از پختن آن را خوب می کوبیم و داخل گوشت می ریزیم . مدام حلیم را هم می زنیم که گوشت به صورت ریشه ریشه با گندم مخلوط شود و حالت چسبناک پیدا کند . نمک و فلفل را آخر کار اضافه می کنیم . موقع کشیدن روی آن کره آب شده ودارچین می دهید و با شکر مصرف می کنیم .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید