جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه حلیم مخصوص سفره افطار

همان طور که میدانید کم کم به ماه مبارک رمضان نزدیک میشویم.در این پست قصد داریم یک حلیم بسیار خوشمزه مخصوص این ماه عزیز را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید

مواد لازم :

 

 

 

گندم پوست کنده ۲ پیمانه
گوشت کمی چرب ۳۰۰ گرم
دارچین مقداری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر به میزان لازم
کره ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
آبگوشت ۵ لیوان

 

طرز تهیه :

 

 

 

در قابلمه گندم پوست گرفته را با پیاز و مقداری اب ابگوشت می پزیم. گوشت وگندم پخته را با هم مخلوط کرده و می کوبیم تا حالت کش دار شود همچنین می توان گندم پخته و کمی خنک شده را در مخلوط کن بریزیم و با گوشت کوبیده شده مخلوط و هم میزنیم. در صورت سفت بودن حلیم کمی اب گرم می ریزیم و ارام روی حرارت بهم می نیم تا ته نگیرد و جا بیفتد. در کاسه ای حلیم را می کشیم و روی ان را با شکر و دارچین می پوشانیم و کره اب شده را روی ان می دهیم تا با نان مصرف کنیم.

 

می توان حلیم را با گوشت مرغ یا بوقلمون تهیه کرد.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید