طرز تهیه حلیم
همان طور که میدانید کم کم به ماه مبارک رمضان نزدیک میشویم.در این پست قصد داریم یک حلیم بسیار خوشمزه مخصوص این ماه عزیز را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید
مواد لازم :
گندم پوست کنده | ۲ پیمانه |
گوشت کمي چرب | ۳۰۰ گرم |
دارچين | مقداري |
نمک | ۱ قاشق چايخوري |
شکر | به ميزان لازم |
کره | ۱۰۰ گرم |
پیاز متوسط | يک عدد |
آبگوشت | ۵ ليوان |
همچنین بخوانید: طرز تهیه بامیه رمضان
طرز تهيه :
در قابلمه گندم پوست گرفته را با پياز و مقداري اب ابگوشت مي پزيم. گوشت وگندم پخته را با هم مخلوط کرده و مي کوبيم تا حالت کش دار شود همچنين مي توان گندم پخته و کمي خنک شده را در مخلوط کن بريزيم و با گوشت کوبيده شده مخلوط و هم ميزنيم. در صورت سفت بودن حليم کمي اب گرم مي ريزيم و ارام روي حرارت بهم مي نيم تا ته نگيرد و جا بيفتد. در کاسه اي حليم را مي کشيم و روي ان را با شکر و دارچين مي پوشانيم و کره اب شده را روي ان مي دهيم تا با نان مصرف کنيم.
مي توان حليم را با گوشت مرغ يا بوقلمون تهيه کرد.
امتیاز شما به این دستور پخت