جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه حلوای خرما

حلوای-خرما

حلوای خرما یک دسر و عصرانه خیلی مقوی و خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آموزش دهیم.این حلوا میان وعده مناسبی برای کودکان و همچنین گزینه مناسبی برای ماه مبارک رمضان میباشد.

مواد لازم آموزش درست کردن حلواى خرما :

آرد گندم : ۱۵۰ گرم

خرما : ۵۰۰ گرم

روغن مایع : ۱۲۰ گرم

گلاب : ۲ قاشق سوپ خوری

زعفران دم کرده : ۱ قاشق مرباخوری

پودر پسته : ۱ قاشق سوپ خوری

پودر بادام : ۱ قاشق سوپ خوری

 

روش تهیه :

آرد را دو بار الک‌ می‌کنیم و در روغن تفت‌ می‌دهیم تا رنگ آن مایل به قهوه ای شود .

روغن را به آرد‌ می‌افزاییم و خوب هم‌ می‌زنیم‌ .می‌توانید به جای روغن از ۲۰۰ گرم کره استفاده کنید فقط مراقب باشید که کره خیلی زود‌ می‌سوزد، اما با کمی دقت حلوایی خوش طعم تر وخوش عطر تر و لطیف تر خواهید داشت .

خرما را از هسته جدا‌ کنید به همراه گلاب و زعفران دم کنید و به آرد تفت داده‌ بیافزایید با قاشقی نسبتا بزرگ به هم‌ بزنید. بعد آنکه مواد کاملا مخلوط شد ظرف حلوا را از روی حرارت بر‌دارید تا حلوا مقداری سرد شود ( در این مرحله ظرف حلوا را تکان دهید تا روغن پس بدهد) سپس حلوا را در ظرف مناسبی بریزید.

با پودر پسته و بادام آن را تزئین‌ کنید. حلوا را‌ می‌توان با دست به اشکال مختلف در آورید و در ظرف مناسب بچینید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)